marți, 4 decembrie 2012

10 metode de facut bani pe Metin2

1.Mineritul
Mineritul este o metodă foarte folosită pentru a obţine profit. Cel mai recomandat este să minereşti şi apoi să rafinezi minereurile la un alchimist, după care poţi să le vinzi.
Cel mai bun loc pentru minerit se găseşte în Templul Hwang, la primul ''etaj''.
De asemenea, ar trebui să staţi în locul în care tocmai l-am precizat, schimband canalul în cazul în care nu mai sunt minereuri pe cel actual.
 Imagine:












2.Pescuitul
O alta metodă foarte eficace este pescuitul. Deşi necesită mult timp, cu oleacă de experienţă poţi face mulţi bani din asta. Dacă te simţi norocos poţi încerca să ''deschizi'' peştii care pot oferi scoici iar dacă doreşti poţi să faci acelaşi lucru si cu scoicile care pot oferi perle- foarte preţioase. Dacă te simţi ghinionist poţi vinde peştii direct, iar acestia vă vor oferi un profit destul de mare.
Eu vă recomand să pescuiti in map1 si să nu încercaţi sa faceţi asta în Templul Hwang.
Dacă vreţi, puteţi si să vindeţi undiţa dacă reusiţi să o faceţi +5,+6,+7,etc.

3.DT run
Această metodă este pentru cei mai avansaţi. Exista mai multe posibilităţi de a face bani aici. Puteti să cumpăraţi un item care se vinde bine +6+7 si sa încercaţi să-l faceţi la fierarul din DT care nu cere iteme de upgrade. De asemenea puteţi omora demoni de la care se poate să pice pergament binecuvantat care este destul de cautat.
Pentru a intra în DT, trebuie să aveti minim nivel 40.

4.Creerea unui farmer
Puteţi sa va faceţi unul în paralel sau sa folosiţi caracterul actual pentru distrugerea de metine. Un farmer trebuie sa aibă iteme bune(cel puţin+6) deci echipaţi-l corespunzător pentru rezultate optime. Pentru map1 va recomand un războinic sau un sura arme de nivel 9 sau 15, map2- un caracter de lv 25,30 sau 35 si pentru valea seungryong se recomanda un  caracter de 35,40,45,50.
Mai exista si alte hărţi pentru farming pe care puteţi sa le încercaţi de asemenea.

5.Negoţul
Negoţul consta în următorii pasi:
-Intra pe ch1(care este de obicei cel mai aglomerat)
-Cumpăra un obiect ieftin, si vinde-l apoi mai scump. La acest capitol trebuie sa fii experimentat si sa ştii preţurile la cele mai căutate iteme.

6.Medaliile pentru cal
Faceţi-va un caracter de nivel 17,20 sau 25 cu care mergeţi mai apoi în temniţa maimuţelor, unde pica medalii pentru cal care se vand destul de bine, mai ales pe un server nou.

7.Omoraţi în pădurea roşie,v3 sau v4
În aceste locuri pica foarte mulţi bani si mai exista si şansa sa primiţi iteme destul de valoroase pe care sa le vindeţi mai apoi.

8.Cresteţi alţi jucători pe bani
Dacă sunteţi destul de puternic sa rezistaţi la monştrii mai puternici, puteţi încerca sa creaţi un anunţ pe chat striga în care sa precizaţi ca doriţi sa cresteţi playeri în schimbul yang-ului. Dacă aveţi puţin noroc, puteţi gasi un ''client'' care va oferi sume nu tocmai neglijabile.

9.Omoraţi brutali
Căutati si omoraţi archeri si specialisti brutali, de la care poate sa cada FMS(Sabie Luna Plina), pe care o vindeti foarte bine mai ales daca are o paguba ridicata ca si bonus.
Eu va recomand pentru aceasta treaba un caracter de nivel 30.

10.Omoraţi arhani
O alta metodă este uciderea de arhani, la care poate sa pice RIB(Lama Fier Rosu). Arhanii la care pica aceasta arma se află în valea seungryong.
Un caracter de nivel 25,27,30 este recomandat ca să dropeze cat mai repede.

*Nu uitaţi să vă abonaţi prin email pentru a primi cele mai noi articole despre Metin2 direct pe mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu