marți, 4 decembrie 2012

Cum sa cresti repede in Metin2

De la nivelul 1-15 map1:
De la 1 la 3 la câini, de la 3 la 6 la lupi, de la 6 la 10 la urşi normali, mistreţi şi lupi de nivel mai mic, de la 10 la 15 la la urşi grizzly,lupi gri,urşi normali,mistreţi,tigrii.
De la 15-22 map2:
Amazoane, adunânt cât de multe grupe puteţi.
De la 22-35:
La salbatici, adunând cât de multe grupe puteţi. Aici este recomandat şi un ninja care să facă lure.
 De la 35-56:
La orci negrii (BO), în cazul în care nu rezistaţi aici vă recomand orcii normali până faceţi un nivel suficient de mare pentru a rezista. Aici este recomandat şi un ninja care să facă lure şi/sau un şaman dragon care să vă dea buff.
De la 56-65:
V1, adunând cât mai multe grupe. Este recomandat să aveţi un şaman dragon care să vă ofere buff.
De la 65-80:
Puteţi creşte în V2, sau dacă nu aveţi bilet sau nu rezistaţi, alegeţi ţara de foc. Va fi mult mai uşor dacă veţi avea un buffer cu voi.
De la 80-92:
Puteţi creşte în v3 la yeti, oameni de gheaţă, soldaţi sau in v4 la soldaţi.
De la 92-99:
Vă recomand să alegeţi v4.
-De asemenea, ar trebui să faceţi toate misiunile pe care le primiţi pentru că majoritatea oferă recompense generoase.
-În cazul în care aveţi iteme bune sau excelente, puteţi să treceţi la una din următoarele trepte de creştere, adică de exemplu dacă aveţi nivel 56 şi sunteţi foarte bun puteţi merge chiar si în v2. Asta se aplică în toate cazurile.
-Pe un server oficial s-ar putea să dureze destul de mult să creşteţi, însă nu fiţi dezamăgiţi, combinati utilul cu plăcutul.
-Doua iteme foarte folositoare la crescut sunt inelul de experienţă(care oferă celui ce îl foloseşte un bonus mare de experienţă) şcartea comandantului(care oferă un bonus de experienţa unui grup dacă este purtată de liderul acestuia).
Baftă la crescut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu